Saturday, May 31, 2014

شیخ السالکین ، محمد تقی بهجت رضوان الله تعالی علیه ، در حال وضو گرفتن

‏شیخ السالکین ، محمد تقی بهجت رضوان الله تعالی علیه ، در حال وضو گرفتن‏

نیکی کریمی

‏Niki Karimi

در ستایش یک اندیشه

http://www.khabaronline.ir/detail/357777/culture/cinema
http://www.etemaad.ir/Released/93-03-10/151.htm

فکر کنم سال ۲۰۰۳ بود که در جشنواره ای فیلم ها را داوری می کردم … در پایان نمایش فیلمی از کشور ترکیه ؛ توجه همه مان به یک نام جلب شد . نوری بیلگه جیلان که  زنده کننده حسی نهفته در  همه مان شد چنان که وقتی از سالن سینما بیرون امدیم من و باقی داوران راهی دراز را در  شب پاییزی ان جزیره باستانی قدم زنان و سبک دل رفتیم و حرف زدیم …چند روز بعد در اختتامیه برای جایزه اصلی ما فقط یک کشف داشتیم : بیلگه ( نامی که  بعد ها فهمیدم اطرافیان و دوستانش او را اینطور صدا می زنند). او هم روی سن امد و جایزه اش را گرفت و تشکر کرد و رفت . این اولین باری بود که او را دیدم و دیگر ندیدمش تا   … برخورد دومم با او حدود سه سال بعد بود در جشنواره پرتغال طلایی انتالیا که من شور و شوق و هیجان حضور اولین فیلمم به عنوان کارگردان را در بخش مسابقه اصلی داشتم . فیلم " یک شب "و او هم " اقلیما" را داشت در همان بخش . با همسرش ابرو امده بود . هر روز همدیگر را در وقت صبحانه
 می دیدیم . ان دو بر میزی و من نیز بر میزی . هر روز لبخندی و سری به سلام تکان دادن . این با ر دو رقیب بودیم در برابر هم که دلم می خواست فیلمم را ببیند ؛ همانطور که او دلش 
می خواست فیلمش را ببینم ( این را بعد از اختتامیه به من گفت ) . هر روز بعد از قهوه اخر سیگارش را روشن می کرد و روزنامه های صبح ترکیه ای اش را ورق می زد .بعد از ظهری گرم  به سالنی رفتم و فیلم جدیدش را دیدم و باز  درگیر دنیای جدیدی که از ان می گفت شدم . چند روز بعد در مهمانی بعد از مراسم اختتامیه بود که پیش امد و گفت یک شب را دیده و ان را دوست داشته . فضای فیلم زنی تنها در شب تهران را پسندیده بود . بیلگه … او از یک شب گفت و من از اقلیما…حرف زیاد داشتیم . او از علایق شخصی خود گفت . از عشقش به عکاسی که عشق من هم هست و من از ادبیات گفتم که فهمیدم عشق او هم هست .از داستایفسکی و چخوف  و بعد هر دویمان از سینما گفتیم. سینمایی که دوست داریم . سینمای خاص شاعرانه . 

بعد از ان  در جشنواره های مختلف با هم برخورد داشتیم . یا داور بودم و در مقام داوری فیلم هایش را می دیدم یا به عنوان تماشاچی عادی … زمانی هم خودش نبود اما فیلمش بود . شاید جایی هم من نبودم اما فیلمم بود و او بود  . بعد او نبود ولی فیلمش بود و من هم بودم . "سه میمون "… سینما

یی متفکر و بی تکلف که سخت می پسندم و مشتاق دنبالش می کنم .

 و دیگر برخوردی نبود تا جشنواره فیلم دوبی سه سال پیش که  هم من بودم و هم او . او ان سال"  روزی روزگاری اناتولیا "را داشت  و من" سوت پایان" را  که هر دو فیلم در بخش مسابقه اصلی بودند .  فکر نمی کردم دوباره  در این چرخ و فلک جشنواره ای ببینمش .  اما امده بود . این را در روز نمایش فیلمش فهمیدم . در میان هم وطنانش نشسته بود . خوشحال شدم . بعد از  نمایش در میان تشویق و هیاهوی جمعیت گمش کردم و دیگر ندیدمش تا مراسم اختتامیه که باز یکدیگر را پیدا کردیم  و کنار هم نشستیم . پرسید  چه خوانده ای ؟ چه دیده ای ؟ از "عشق زمان غم" نوشته حنیف قریشی گفتم و اینکه در حال ترجمه ان هستم و او از ادبیات کلاسیک گفت که چقدر در نوشتن فیلمنامه کمکش می کند و از برادران کارامازوف گفت و شخصیت هایش . در این هنگام داوران اسمش را برای گرفتن جایزه اصلی صدا زدند . هرگز ادمی را به بی تفاوتی او در ان لحظه ندیدم . برگشت و از من عذر خواهی کرد و بدون هیچ هیجانی جایزه اش را که همراه بود با یک چک نقدی چشمگیر گرفت و برگشت و صحبتش را از سر گرفت و تنها با تبریک من بود که لبخند زد . بیلگه …برایم از جشنواره فجر گفت و اینکه برای داوری دعوتش کرده اند و خوشحال است که به تهران می اید . اما چند ماه بعد پدرش فوت کرد و او در ترکیه ماند . عکس هایش را که با نخل طلا در دستانش در کن دیدم اما هنوز خواب زمستانی را ندیده ام . نمی دانم این همان فیلمنامه ای است که بر اساس شخصیت های برادران کارامازوف در ذهنش داشت یا نه . برایش خوشحالم .‏

شورانگیز طباطبایی و شهرام هنرپیشه خردسال سینما

‏شورانگیز طباطبایی و شهرام هنرپیشه خردسال سینما‏

زری خوشکام(هنرپیشه قدیمی سینما) و دخترش لیلا حاتمی

‏زری خوشکام(هنرپیشه قدیمی سینما) و دخترش لیلا حاتمی‏

سید حسین فاطمی و آیت الله کاشانی

عکس: ‏سید حسین فاطمی و آیت الله کاشانی‏

آیت اله هاشمی رفسنجانی در زمان مبارزات علیه شاه در زندان

عکس: ‏«ایرانی که – من خیال می‌کنم – در آینده مهم‌ترین مرکزی است که می‌تواند اسرائیل را نابود کند و هرکس به غیر از ایران، امید ببندد، دارد به سراب نگاه می‌کند و مطمئناً این یکی از کارهای بزرگ ما خواهد بود”
هاشمی رفسنجانی - نماز جمعه - اردیبهشت 1361‏

کیانوری دبیر اول حزب توده در بازداشت

عکس: ‏کیانوری دبیر اول حزب توده در بازداشت 
کیانوری که همواره  از انقلاب ، خمینی و اعدام ها حمایت کرده بود در بهمن‌ماه ۱۳۶۱ به اتهام تلاش برای کودتا و جاسوسی برای اتحاد جماهیر شوروی به همراه گروه دیگری از رهبران، اعضا و هواداران حزب توده دستگیر شد.‏

ابراهیم یزدی ، احمد خمینی و یاسر عرفات در مراسم افتتاح سفارت فلسطین در تهران

عکس: ‏ابراهیم یزدی ، احمد خمینی و یاسر عرفات در مراسم افتتاح سفارت فلسطین در تهران‏

یک عکس کمیاب و تاریخی از دومین سفر مظفرالدین شاه قاجار به فرانسه در سال ۱۲۸۲ خورشیدی


 در حالي كه اوضاع اقتصادی ايران در آن زمان دچار آشفتگي بود، مظفرالدين شاه که علاقه زیادی به سفر داشت چندين بار به بهانه ی معالجه، و با استقراض از دولت های... خارجی خصوصاً روسيه، عازم اروپا شد. وام جدیدی به مبلغ ده میلیون روبل از روسیه و اعطای امتیازات تازه‌ای در شمال ایران به روس‌ها این سفر او را امکان پذیر کرد و او در فروردین ۱۲۸۲ عازم اروپا شد. این سفر شش ماه طول کشید. در این مدت مظفرالدین شاه از اتریش، آلمان، بلژیک، فرانسه، انگلستان و ایتالیا بازدید کرد.
 
 
عکس: ‏یک عکس کمیاب و تاریخی از دومین سفر مظفرالدین شاه قاجار به فرانسه در سال ۱۲۸۲ خورشیدی 

در حالي كه اوضاع اقتصادی ايران در آن زمان دچار آشفتگي بود، مظفرالدين شاه که علاقه زیادی به سفر داشت چندين بار به بهانه ی معالجه، و با استقراض از دولت های خارجی خصوصاً روسيه، عازم اروپا شد. وام جدیدی به مبلغ ده میلیون روبل از روسیه و اعطای امتیازات تازه‌ای در شمال ایران به روس‌ها این سفر او را امکان پذیر کرد و او در فروردین ۱۲۸۲ عازم اروپا شد. این سفر شش ماه طول کشید. در این مدت مظفرالدین شاه از اتریش، آلمان، بلژیک، فرانسه، انگلستان و ایتالیا بازدید کرد.

تاریخ در تصویر‏

Friday, May 30, 2014

گلشیفته فراهانی در موزیک ویدئو گروه فرانسوی سال 1393

golshiftehFrenshVid.jpg

مراسم جشن پنجاه و هفتمین سالگرد تولد محمد‌رضا شاه پهلوی در استادیوم صدهزار نفری. تاریخ: ۲۶ اکتبر ۱۹۷۶.

محمد‌رضا شاه، فرح دبیا به همراه رضا در پشت سکان قایق موتوری، فرح‌ناز و علی‌رضا در تعطیلات تابستانی در دریای خزر، ساحل نوشهر. تاریخ، ژوئیه سال ۱۹۷۰ میلادی)

حمیرا

عکس

Thursday, May 29, 2014

Wednesday, May 28, 2014

عکس قدیمی

مدل لباس های لیلا حاتمی











۳۰ مدعی به‌دنبال ثروت هنگفت ثریا اسفندیاری

بررسی دعوای حقوقی بر سر دارایی ثریا اسفندیاری، پشت درهای بسته دادگاهی در شهر کلن به جریان افتاده است. ۳۰ نفر از بستگان و آشنایان همسر دوم محمدرضا شاه پهلوی مدعی به ارث بردن املاک و جواهرات وی هستند.
۳۰ نفر از بستگان و آشنایان ثریا اسفندیاری، همسر دوم محمدرضا شاه پهلوی، از روز سه‌شنبه (۵ نوامبر/۱۴ آبان) در دادگاهی غیرعلنی در شهر کلن برای به ارث بردن ثروت چندین میلیون یورویی وی، در مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند. خبرنگاران اجازه حضور در این دادگاه را ندارند.

ثریا اسنفدیاری پیش از وفاتش در تاریخ ۲۵ اکتبر ۲۰۰۱ در سن ۶۹ سالگی در وصیتنامه‌اش چند مؤسسه خیریه و برادرش بیژن را که در آن زمان در شهر کلن زندگی می‌کرد، به عنوان وارث خود بعد از مرگ مشخص تعیین کرده بود. بیژن اسفندیاری یک هفته بعد از درگذشت خواهرش‌، در حالی که برای شرکت در مراسم گرامیداشت وی به شهر پاریس رفته بود، در پی زیاده‌روی در مصرف الکل و مواد مخدر جان سپرد.

از آن زمان تا کنون دعوای حقوقی بر سر دارایی‌های ثریا اسفندیاری آغاز شده و اکنون پس از ۱۲ سال دور بعدی این دعوا در دادگاهی در شهر کلن آغاز شده است؛ نزاعی که به باور کارشناسان قطعا به این زودی‌ نمی‌توان پایانی بر آن متصور شد.

میزان دقیق ثروت به جای مانده از ملکه پیشین ایران به درستی مشخص نیست و حتی در اسناد دادگاه نیز هیچ رقم مشخصی ثبت نشده است. به نوشته سایت "ولت آنلاین" گمان می‌رود که دارایی‌های ثریا ارزشی بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون یورو داشته‌باشند که به این مبلغ بایستی ارزش املاک و مستغلات وی نیز اضافه شود.

سال گذشته بخشی از جواهرات ثریا در حراج کریستی لندن به فروش رفت. در این حراجی تنها یکی از انگشترهای الماس ملکه پیشین ایران نزدیک به ۱۰۰ هزار یورو فروخته شد.

یک تکه "وصیت‌نامه"

ژان حسن فیروزفر، راننده و منشی بیژن اسفندیاری یکی از چهر‌های اصلی در این نزاع حقوقی است. او معتقد است که تمامی ثروت ثریا اسفندیاری به وی تعلق دارد. آقای فیروزفر شاهد این ادعا را ورقه یادداشت کوچکی به امضای بیژن اسفندیاری می‌داند که آن را "وصیت‌نامه" وی معرفی می‌کند.

در این تکه یادداشت آمده: «من آقای حسن فیروزفر، ناجی شماره یک و تنها دوستم را به عنوان تنها وارثم معرفی می‌کنم.»

ثریا اسفندیاری پس از ازدواج با محمدرضا پهلوی از سال ۱۹۵۱ تا ۱۹۵۸ ملکه ایران بودثریا اسفندیاری پس از ازدواج با محمدرضا پهلوی از سال ۱۹۵۱ تا ۱۹۵۸ ملکه ایران بود
به نوشته ولت آنلاین در اصل بودن این امضا تردیدی نیست و بررسی‌ها صحت آن را تا اندازه زیادی ثابت کرده‌اند. به گفته آقای فیروزفر، بیژن اسفندیاری این یادداشت را در ساعت ۲۳ و ۱۵ دقیقه، یعنی یک ربع پیش از مرگش، نوشته و امضا کرده است. از همین رو پرسش قابل تأملی که کارشناسان حقوقی بر آن تأکید می‌کنند این است که آیا برادر و وارث ملکه ثریا در آن زمان در "کمال صحت و سلامت عقل و روان" برای نوشتن وصیتنامه بوده است؟

بستگان بیژن اسفندیاری ادعای حسن فیروزفر را رد کرده و ناممکن می‌دانند. در این میان سر و کله برخی چهره‌های جدید نیز در طول این ۱۲ سال از سراسر جهان پیدا شده که خود را از دوستان و بستگان بیژن اسفندیاری معرفی ‌می‌کنند.

ادعای یکی از همین افراد که اهل شهر زیگبورگ، در نزدیکی کلن است، تا بدان‌جا پیش رفت که بیژن اسفندیاری در سال ۲۰۰۲ نبش قبر شد. این فرد مدعی آن شده بود که پسر متوفی از رابطه‌ای خارج از ازدواج بوده است. آزمایش دی ان ای در نهایت خلاف این ادعا را ثابت کرد.

پایانی دور از دسترس

یکی از بستگان ثریا اسفندیاری که در شهر کوبلنتس آلمان زندگی می‌کند و یک برادر ناتنی ساکن شهر نیویورک از دیگر کسانی هستند که خود را جزو ورثه می‌دانند. بررسی این ادعاها و شکایات باعث شده تا دستگاه قضایی آلمان هنوز به نقطه‌ای نرسد که بتواند در مورد تقسیم میراث ثریا به خانواده‌اش تصمیم‌گیری کند.

دادگاه بایستی هم اینک در ابتدا تکلیف یادداشتی را که ژان حسن فیروزفر در اختیار دارد، مشخص کند.

در سال ۲۰۰۶ دادگاه کلن حکم داد که بیژن اسفندیاری به هنگام امضای این "وصیتنامه" در کمال صحت و سلامت عقل و روان نبوده است. در پی صدور این حکم آقای فیروزفر خواستار تجدیدنظر در آن شده و همین امر دور دیگری از دادرسی این پرونده را سبب شد. ظاهرا وکلای وی گزارش‌هائی را به دادگاه ارائه داده‌اند که خلاف نظر کارشناسان حقوقی دادگاه است.

پریچهر زائر، یکی از بستگان ثریا اسفندیاری، هم اینک خواستار آن شده است که اعتبار این یادداشت در دور تازه بررسی این پرونده سرانجام برای همیشه مشخص شود. به گفته یکی از سخنگویان دادگاه، حتی پس از اعلام رأی نهایی، بازنده باز هم می‌تواند این حکم را به چالش کشیده و به دادگاه عالی ارجاع دهد.

کارشناسان اکنون برای پایان این نزاع حقوقی در آینده‌ای نزدیک چشم‌اندازی را متصور نیستند. تا زمانی که سرانجام سرنوشت میلیون‌ها یورو دارایی ثریا مشخص شود، شاید چند تن از ورثه‌ وی خود چشم از جهان فرو ببندند یا اینکه در این میان سر و کله فرزندان و برادران و خواهران ناتنی دیگر پیدا شود.

سرنوشت ملکه‌ای با چشمان زمردین

ثریا اسفندیاری از مادری آلمانی و پدری ایرانی در سال ۱۳۱۱ در شهر اصفهان به دنیا آمد. پدر وی خلیل اسفندیاری و پدربزرگش اسفندیار خان سردار اسعد بود. خلیل اسفندیاری سفیر ایران در آلمان بود و ثریا دوران کودکی خود را در برلین سپری کرد.

او پس از ازدواج با محمدرضا پهلوی از سال ۱۹۵۱ تا ۱۹۵۸ ملکه ایران بود اما این پیوند به دلیل عدم تولد فرزندی برای تداوم سلطنت، به جدایی انجامید. او پس از جدایی ایران را ترک کرد و به فرانسه رفت و وارد پیشه هنرپیشگی شد، اما موفقیت چندانی به دست نیاورد.

ثریا بعدها خود در زندگی‌نامه‌اش نوشت که علیرغم زندگی پرشکوه در فرانسه از افسردگی رنج می‌برده است. پیکر او که به "ملکه‌ای با چشمان زمردین" معروف بود در قطعه خانوادگی در گورستانی در شهر مونیخ به خاک سپرده شد.

سفر پادشاه عربستان سعودی به ایران. بازدید شاه و پادشاه عربستان از مانور ارتش در روز ۱۸ اوت سال ۱۹۵۵.

سفر والری ژیسکاردستن به ایران. استقبال مردم در خیابان‌های تهران از رئیس جمهور اسبق فرانسه به همراه شاه ایران که در کالسکه سلطنتی نشسته‌اند. تاریخ: اکتبر ۱۹۷۶ میلادی.

سفر کنراد آدناور، صدر اعظم آلمان به تهران

سفر کنراد آدناور، صدر اعظم آلمان به تهران. از سمت چپ: لیبت ورهان، دختر صدر اعظم آلمان، مترجم، محمد‌رضا شاه، ثریا، همسر دوم شاه، کنراد آدناور، بانویی که شناخته نشد و هانس گلوبکه، وزیرمشاور آلمان در کاخ گلستان. تاریخ ۲۹ مارس ۱۹۵۷

.

محمد‌رضا شاه به همراه رضا، فرح‌ناز و علی‌رضا در تعطیلات تابستانی. شنا در دریای خزر، ساحل نوشهر. تاریخ، ژوئیه سال ۱۹۷۰ میلادی.

سفر محمد‌رضا شاه و فرح دیبا به مالزی. مراسم اهدای دکتری افتخاری توسط عبدالرحمن پوترا، نخست‌وزیر وقت مالزی به شاه ایران. تاریخ: ژانویه سال ۱۹۶۸ میلادی.

فرح دیبا در پیست اسکی سنت موریس. تاریخ سال ۱۹۷۰.

Friday, May 23, 2014

((آرامگاه "پوریای ولی" در شهرستان خوی))

 
    1. ((آرامگاه "پوریای ولی" در شهرستان خوی))
      تنها مشکلش این بود که ایــــــــــــرانی بود!
      وگرنه اینقدر غریــــــــــــــب نبــــــــــود....

      تاریخ در تصویر
    عکس: ‏((آرامگاه "پوریای ولی" در شهرستان خوی)) 
تنها مشکلش این بود که ایــــــــــــرانی بود!
وگرنه اینقدر غریــــــــــــــب نبــــــــــود....

تاریخ در تصویر‏
  • آیا می دانستید که قدیم‌ها درب‌های منزل، زنگ زنان و مردانه فرق داشته؟

    عکس: ‏آیا می دانستید که قدیم‌ها درب‌های منزل، زنگ زنان و مردانه فرق داشته؟
به این صورت متوجه می شدند که چه شخصی در میزنه !  ( مرد یا زن )
{ کوبه سنگی برای مردان - حلقه ای برای زنان }

تاریخ در تصویر‏

    مهوش خواننده و هنرپیشه دهه 30 (متولد ۱۲۹۹ در بروجرد – مرگ: ۲۶ دی ۱۳۳۹ در تهران )

    ‏مهوش خواننده و هنرپیشه دهه 30 (متولد ۱۲۹۹ در بروجرد – مرگ: ۲۶ دی ۱۳۳۹ در تهران )‏

    Thursday, May 22, 2014

    آماده سازی پایتخت برای ورود آیزنهاور رییس جمهورامریکا در سال ١٣٣٨

    عکس: ‏آماده سازی پایتخت برای ورود  آیزنهاور رییس جمهورامریکا در سال  ١٣٣٨

نمادها ی اصیل ایرانی مانند نقش های تخت جمشید الگوی تزیین خیابانها بودند...

تاریخ در تصویر‏

    آلن دولَن کنار هنرمندان در ایران - سال ١٩٧٠

    عکس: ‏آلن دولَن کنار هنرمندان در ایران - سال ١٩٧٠ 
Alain Delon In Iran 1970's
تاریخ در تصویر‏

    Wednesday, May 21, 2014

    ماشین پخش پپسی کولا در آبادان

    عکس: ‏ماشین پخش پپسی کولا در آبادان
 نوشیدنی که در گرمای آبادان خیلی میچسبید!
سال 1353 خورشیدی 

تاریخ در تصویر‏

    شوی تلویزیونی در سال ١٣٤٩ : علی عباسی، فرزانه تائیدی ، بهروز وثوقی و ... (

    عکس: ‏شوی تلویزیونی در سال ١٣٤٩ : علی عباسی، فرزانه تائیدی ، بهروز وثوقی و ... (؟)

تاریخ در تصویر‏
    نمايي از آتش افروزي زرتشتيان بر بالاي بام هاي روستاي شريف آباد
    اردكان در يزد؛
    زرتشتيان در ١٧ بهمن كه گرماي زمين دارد بر مي خيزد آتش بام مي كنند؛ همچنين ديگر بار در سپيده دم آخرين شب سال و پيش از نوروز نيز بر بام آتش مي افروزند و با اين ك...ار فروهر يا روان درگذشتگان كه در ده روز آخر سال به زمين و خانه هاي خود باز مي گردند و مي خواهند به عالم بالا برگردند را بدرقه كنند.

    (موبد كورش نيكنام؛ كتاب از نوروز تا نوروز)


    عکس: ‏نمايي از آتش افروزي زرتشتيان بر بالاي بام هاي روستاي شريف آباد
 اردكان در يزد؛ 
 زرتشتيان در ١٧ بهمن كه گرماي زمين دارد بر مي خيزد آتش بام مي كنند؛ همچنين ديگر بار در سپيده دم آخرين شب سال و پيش از نوروز نيز بر بام آتش مي افروزند و با اين كار فروهر يا روان درگذشتگان كه در ده روز آخر سال به زمين و خانه هاي خود باز مي گردند و مي خواهند به عالم بالا برگردند را بدرقه كنند.

 (موبد كورش نيكنام؛ كتاب از نوروز تا نوروز)

تاریخ در تصویر‏

    مهمانداران شرکت هواپیمایی ملی ایران ( هما ) Iran Air

    عکس: ‏مهمانداران شرکت هواپیمایی ملی ایران ( هما ) Iran Air
 { دهه 50 خورشیدی }

تاریخ در تصویر‏

    Tuesday, May 20, 2014

    روح‌الله خمینی، بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران - یکی از تاثیرگذارترین شخصیت چند قرن اخیر

    عکس: ‏( روح‌الله خمینی، بنیان‌گذار نظام جمهوری اسلامی ) یکی از کثیف ترین , خبیث ترین , حقیر ترین , پست ترین , خونخوار ترین , سنگدل ترین , پلید ترین.... و از طرفی برای هم کیشان خود محبوب ترین ...صادق ترین ...  طلایی ترین موجود بشر... 

بشری که با آمدنش یک ایــــــــــــــــران آباد را بطور کامل ویــــــــــــــــران ساخت و رفت ..  

تاریخ در تصویر‏
    خوش به سعادتتون که می‌رین روضه...جاتون وسط بهشته...
    ما که دنیامون شده آخرت یزید...
    کیه ما رو ببره روضه؟
    آقا مجید تو رو چه به روضه؟! روضه خودتی، گریه کن نداری، وگرنه خودت مصیبتی...
    دلت کربلاس..
    ...
    (سوته دلان؛ علی حاتمی)


    عکس: ‏خوش به سعادتتون که می‌رین روضه...جاتون وسط بهشته...
ما که دنیامون شده آخرت یزید...
کیه ما رو ببره روضه؟ 
 آقا مجید تو رو چه به روضه؟! روضه خودتی، گریه کن نداری، وگرنه خودت مصیبتی...
دلت کربلاس..

 (سوته دلان؛ علی حاتمی)

تاریخ در تصویر‏

    ( آیت اله روح‌الله خمینی، بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ) یکی از تاثیرگذارترین شخصیتهای چند قرن اخیر

    عکس: ‏( روح‌الله خمینی، بنیان‌گذار نظام جمهوری اسلامی ) یکی از کثیف ترین , خبیث ترین , حقیر ترین , پست ترین , خونخوار ترین , سنگدل ترین , پلید ترین.... و از طرفی برای هم کیشان خود محبوب ترین ...صادق ترین ...  طلایی ترین موجود بشر... 

بشری که با آمدنش یک ایــــــــــــــــران آباد را بطور کامل ویــــــــــــــــران ساخت و رفت ..  

تاریخ در تصویر‏

    پیک نیک خانواده ای در کنار بلوار ... دهه ۵۰ خورشیدی

    عکس: ‏(بهشت آن جاست که آزاری نباشد ... کسی را با کسی کاری نباشد)

پیک نیک خانواده ای در کنار بلوار ... دهه ۵۰ خورشیدی 

تاریخ در تصویر‏
    فراورده های آرزومان روز و روزگاری شهرت خاصی داشت!

    در طول تاریخ, هموطنان ارامنه زحمتکشمان در همه زمینه ها برای کشورمان
    افتخار آفرین بودند. در ورزش, شعر, موسیقی, خدمات اجتماعی, صنعت و هنر
    از خانواده آرزومان میتوان به عنوان یکی از موفقترین... ایرانی ارمنی های تاریخ در قبل از انقلاب نام برد.

    به هموطنان ارامنه مان افتخار میکنیم.
    ---------------------------------------------------------
    Nostalgic History!
    Iranian/Armenians are some of the most patriotic assembly that have their fair share of contribution in our Sport, Music, Social Services, Manufacturing, Engineering, and everything in between.

    Arzuman family was a great example of this and they owned and operated one of the most successful businesses in pre-revolutionary Iran!
    We are very proud of our Iranian/Aremanian compatriots!

    با سپاس از نادر جهانفرد
    عکس: ‏فراورده های آرزومان روز و روزگاری شهرت خاصی داشت!

در طول تاریخ, هموطنان ارامنه زحمتکشمان در همه زمینه ها برای کشورمان 
 افتخار آفرین بودند. در ورزش, شعر, موسیقی, خدمات اجتماعی, صنعت و هنر
 از خانواده آرزومان میتوان به عنوان یکی از موفقترین ایرانی ارمنی های تاریخ در قبل از انقلاب نام برد. 

به هموطنان ارامنه مان افتخار میکنیم.
---------------------------------------------------------
Nostalgic History! 
 Iranian/Armenians are some of the most patriotic assembly that have their fair share of contribution in our Sport, Music, Social Services, Manufacturing, Engineering, and everything in between.

 Arzuman family was a great example of this and they owned and operated one of the most successful businesses in pre-revolutionary Iran!
 We are very proud of our Iranian/Aremanian compatriots!

با سپاس از نادر جهانفرد 

تاریخ در تصویر‏

    نمایشگاه گل و گیاه در تهران - دهه ۵۰ خورشیدی

  • عکس: ‏نمایشگاه گل و گیاه در تهران - دهه ۵۰ خورشیدی
 ( كاخ جوانان خيابان جاده قديم شميران (شريعتى ) بود كه به همت خانم ليلا امامى كه همسرآقای هويدا نخست وزير وقت برگزار شده بود )

تاریخ در تصویر‏
  • محمد رضا شجریان

    ‏صفحه دوستداران استاد محمد رضا شجریان سی و یکم اردیبهشت ماه، سی و نهمین سالگشت زادروز همایون، فرزند خلف استاد آواز ایران را به ایشان و تمامی دوستداران ایشان تبریک میگوید. درخشش روزافزون را برای این هنرمند خوش ذوق و با استعداد آرزومندیم.‏

    مهرناز، برنده مسابقه ملکه زیبایی ایرانی در کانادا شد



     مهرناز که پس از چند ماه رقابت با ۳۰ دختر ایرانی در تورنتو و مراحل آمادگی و تمرین، توانست در روز شنبه تاج ملکه زیبایی را از آن خود کند، گفت: «این ترسناک‌ترین کار عمرم بود.» پس از مهرناز، تینا کاظمی دوم شد و نوشا و نیلوفر شیرازی دو نفر از چهار نفر نهایی را تشکیل دادند.

    عکس ‏تاریخ در تصویر‏

    تصویری از بچگی دکتر محمد مصدق بمناسبت روز ۲۹ اردیبهشت، صد و سی و دومین سالروز تولدش

    عکس: ‏تصویری از بچگی دکتر محمد مصدق بمناسبت روز ۲۹ اردیبهشت، صد و سی و دومین سالروز تولدش

تاریخ در تصویر‏

    عکسی دیده نشده از «قمرالملوک وزیری» پرآوازه‌ترین خواننده زن آوازهای سنتی ایران { سال ۱۳۰۸ خورشیدی}

    عکس: ‏عکسی دیده نشده از «قمرالملوک وزیری» پرآوازه‌ترین خواننده زن آوازهای سنتی ایران { سال ۱۳۰۸ خورشیدی}

تاریخ در تصویر‏

    با انقلاب اسلامی ایران فساد از ایران ریشه کن شد

    عکس: ‏حکومت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مغازه های مشروب فروشی را بست تا دیگر کسی حرام خواری نکند... اما غافل از اینکه در حال حاضر بیشترین مصرف الکل را در خاور میانه کشور جمهوری اسلامی ایران دارد!! حال باید دانست روزی هزاران لیتر الکل توسط چه افرادی در سر تا سر کشور وارد و پخش می شود؟

تاریخ در تصویر‏

    امتیاز بدهید